Post by haversieskopun on Feb 23, 2022 9:05:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód závady primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Na mnoho reklam
Úžasná hra bez problémů, kromě snahy vydělat drahokamy
Je to dobré, ale dokončil jsem všechny viditelné úrovně a žádné další se nezobrazují
카페 패닉: 요리게임 식당 시뮬레이션 iii
Je to vlastně panika, myslím tím, jak se zvyšuje úroveň, rychlost zákazníků, jejich objednávky se zvyšují Btw Skvělá hra
Tato hra je to, co jsem hledal po instalaci více než 5 her na vaření, ale našel jsem tuto velmi pěknou super, i když má pouze 40 úrovní, ale když si koupíte další obchod, který je velmi dostupný a vzrušující kvůli novým potravinám, které potřebujete vařit u každého zákazníka. Tuhle hru opravdu miluji!
Cafe Panic: Masak masakan Penyelakuan djak
Nevím, na co si lidé stěžují, jsem na této hře závislý, docela dost, musíte sbírat drahokamy sledováním reklam na aktualizace, ale trvalo mi to čas a trpělivost, ale funguje to. Musíte si utřídit čas na vánoční úrovně. Jsou zmatené, takže je těžší dokončit úrovně
Zaplatil jsem za 225 drahokamů a dostal jsem jen 150. Vydělávám málo peněz a oni mě okradli. Poslal jim e-mail a žádná odpověď, neslušné. Hru jsem si užíval, ale jakmile mě neprávem okradli o peníze, šlo to dolů.
Smazal jsem tuto hru, protože jakmile ji začnete hrát, uvědomíte si, že je pro vás téměř nemožné získat všechny tři hvězdy na těžších úrovních, i když upgradujete na lepší vybavení atd. Pokud jste trochu OCD jako já, víte, že je nemožné prostě nechte něco nedokončeného (například nemít všechny tři hvězdičky). Kromě toho to bylo zajímavé, dokud to trvalo.
rád hraji tuto hru. opravdu se mi to líbí. ooowhhh. ale zásoby jen omezené. haaayyysss.. kvůli zásobám můžete hrát jen 5x. musíme počkat, než budou zásoby plné. prosím odeberte zásoby. chci hrát neomezeně.
Hra je v pořádku, dokud nebudete muset upgradovat své vybavení, které vyžaduje drahokamy. Stejně jako u většiny ostatních her tohoto typu musíte za nákup drahokamů zaplatit značné množství peněz, abyste mohli pokračovat, protože neexistuje účinný způsob, jak získat více než jeden drahokam každou minutu a půl. Neztrácejte čas a peníze. Společně můžeme zastavit nesmyslné hry tím, že nebudeme nakupovat v herních transakcích za účelem postupu.
Cafe Panic: Cooking game شبیهسازی hut
Přál bych si, aby vývojář mohl zvážit jiný způsob, jak sbírat přísady, než jen wait.its nudí, když může hrát pouze 5 úrovní za čas. unavený z čekání.kromě toho je v pořádku
Stáhl jsem si tuto hru a líbí se mi na ní všechno. Je to zábava na mnoha různých úrovních Právě jsem aktualizoval některé ze své kavárny a je to zábavnější s jiným jídlem. Stáhněte si ji, budete milovat vše o hře 😍😍😍
pěkné ! Hra ale dává trochu času na objednávku
Diamanty jsou příliš drahé
Miluju hru. Ale její hraní by nemělo trvat 5 energií. Dávám jí 3 hvězdičky. Tato 1 je lepší než cinma panika.
Tato hra je trochu rušná
Wayyy k mnoha reklamám a Pvp ani nefunguje
Příliš pomalé a nudné.
Tohle byly ty úžasné hry, jaké jsem kdy v životě viděl, hra je dobrá, když se nudíte, takže ji můžete hrát kdykoli a kdekoli
Je to dobrý . Pokud se nudíte, tak si chvíli hrajte a buďte svěží 😘🤗👋
Je to pěkná a zábavná hra.
Musím čekat na doplnění životů, ne jako bych hrál candy crush🙄
Není to nejlepší hra na vaření, kterou jsem hrál, ale rozhodně není nejhorší. Příjemná změna tempa
Je to úžasné. Pěkná hra, ale je hezčí, kdyby tam bylo více životů.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun פעולה pddp
Jen jsem zaplatil za drahokamy a nedostal jsem je
Hra je roztomilá, ale zaostává a často nereaguje
Nechal jsem se podvést. Koupil jsem si prodlouženou záruku a teď to vypadá, že se každých 10 sekund rozbije. Navíc je hra náročná, ale vše mezi hrami trvá 30 let. Opravte ty věci, dám lepší hodnocení. Hra je zábavná. Jo, nákup záruky, totální cheat. Nyní probíhá odinstalace.
Příjemné, ale je tu malý problém, je těžké dostat bakterie
dobrá hra, ale cena vybavení je tak vysoká
Hra je dobrá, ale číšník musí chodit tak rychle
Utratil jsem své drahokamy za upgradování rychlosti na maximum a to je nejrychlejší, co může dosáhnout? Ztráta času👎🏻
Super
Tato hra je zábavná, ale opravdu chci získat drahokamy rychleji
Je těžké vydělat velké peníze!!!
Cafe Panic: Cooking game سیمولیشن qrud
Od nedávné aktualizace, když sleduji reklamy, abych si nárokoval x2, příliš dlouho se „načítá“ a musím aplikaci znovu otevřít.