Post by haversieskopun on Feb 23, 2022 8:47:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Ei avaldanud muljet
Lõbus mäng, lihtne õppida ja mängida
mängu krahhi bluestackis
Hea aja tapja
See mäng on lihtsalt korras. Kuid ainus probleem, mis mul on, on kilbid, mis tulevad välja liiga vara. Mina või kes iganes peaks suutma seda kontrollida.
hea potentsiaal, kuid relvad ründavad teie enda vägesid liiga sageli ja hävitavad sageli üksteist, kui sihikule võtavad lähedal olevad vaenlase väed
Mäng ei tunne, et see annab teile piisavalt kiiresti uuendusi, muutub väga korduvaks. Arendaja, peaksite mõtlema mängule enne raha.
Tegelikult hea ilma paljude lisadega. Tasub mängida.
Ainult lvl 6 juures leiad, et kõigil teistel, kellega võitled, näib olevat palju kraami. Õpetus jätab palju välja, mis on paremate asjade saamiseks ülioluline ja kõige tegemiseks kulub väga kaua aega... ma räägin 2–6 tunnist või isegi päevadest
خفمبح،س.ی
Mulle meeldib see kontseptsioon, aga... Kui see pole korralikult optimeeritud, on raske mängida. Ma ei saa mängida 3 lahingut ilma, et see kokku jookseks ja ei unustaks kaste avada...
Lihtne õppida. Päris lõbus mängida, kui on aega tappa. Vaevalt pole survet midagi osta, välja arvatud reklaamid, ja graafika on hea.
Oleks parem, kui ma ei peaks mängu mängimiseks toitu hankima 18 aastat
Ei kasutanud
Lõbus idee, kuid pealesunnitud reklaamid ja relvaseletuste puudumine on masendav
See on tõeliselt tasuta mängitav mäng. Jah, on olemas "energia" süsteem, kuid saate ikkagi mängida isegi siis, kui see on ammendunud ja mis veelgi enam, saate iga lahingu jaoks ikkagi kogemusi, saate lihtsalt palju vähem saaki. See mäng on nii lõbus. Tõesti taktikaline ja samas lihtne siseneda. Võitmiseks ei maksa maksta, kuna saate võrrelda sarnaste jõuliste lossidega. Väikesed tehisintellekti segadused, kuid üldiselt äge mäng, mida mängin veel kaua!
Annan sellele 3 tärni, sest mängu kujundus/kontseptsioon on tõesti suurepärane. Lossi pvp jaoks täielikult kohandamine on äärmiselt lõbus ja rahuldust pakkuv. Probleem seisneb selles, et kui te ei kuluta raha, ei saa te isegi kogu boonustest välja nõuda ja teid mängitakse teie tasemest palju kõrgemate mängijatega, kes on kõik oma auhinnad saanud. Puidust alust ei tohiks sobitada üleni kivist alusega, kus on topeltrelvad ja neljakordsed vägede ruumid.
Olen 9. tasemel ja sain just 28. taseme vastu, parandage teie edetabel
Uri lisad on nii hullult võlts asfu%% SEE pole isegi naljakas, saage sellest tõsiselt üle, kui suudame Gina carono sulgeda selle eest, et ta ütles, et austa oma naabreid, siis oleks tulnud aoe 2 mahamängimine mängijate hankimiseks juba mõnda aega tagasi tühistada. Loodan, et arendaja reageerib ainult tegelik sisu, palun trend on surnud, su sularaha sureb ära ole nõrk kasva suureks ja siis proovi mind tühistada btw esimene muudatus ütleb sõnavabadust Ma loen päevi, kuni sa mind tühistad, lähme, kaasas ekraanipildid
Lõbus mäng..tacti s areearnex ja kasvada kumeral skaalal. See, mis mah töötab varakult, tuleb edasi arendada, et see õnnestuks
Ma armastan mängu. Ärge saage minust valesti aru, see võib olla natuke masendav, kui ma võitlen kellegiga, kes on selgelt kõrgemal tasemel. Aga üldiselt hea mäng.
See nukk on lõbus, kuid rõngas on lihtsalt liiga karistav, et see mingil viisil kehtiks
Seni lõbus, meetodite kohta vähe juhiseid. Aga see on okei.
Hea
Siege Castles Strategi qhc
Aidake mängijate võitmiseks maksta
Siege Castles உத்தி krwd
See on kaugelt suurepärane mäng 5 tärniga, kuid ma arvan, et toiduenergia eemaldamine oleks hea, mäng tekitab sõltuvust ja ma tahan mängida 24/7
Lõbus mäng, kuid teise taseme kastid ei paista paremat kraami avavat, kuigi need on neli korda kallimad. Lisaks tundub, et otsingu käivitamise nupp ei tööta.
See on päris lõbus mäng, kuid mulle tundub, et asjade uuendamine võtab liiga kaua aega
Hea, kuid vajaks rohkem sisu
Minu leib kaob pärast saagikoristust, seega kulub igaveseks taseme tõusmiseks ja 2. taseme rinnakorv annab halvemini kui esimene
Mäng on aeglane. Ei mingit selgitust lossikonstruktsioonide ega ruumide suuruse kohta. Ei tasu alla laadida.
Noh, see on suurepärane mäng, mis mulle ei meeldi, et toidu tootmine võtab kaua aega, vau, see mulle ei meeldi. Sellepärast andsin sellele 4 tärni.
Siege Castles 頭脳系 bzfw
Tore
Lõbus..vaja rohkem sisu
See protsessor on prügikas, mu sõdurid kaitsevad. Ma hävitan kõik nende kahurid ja katapuldid. Ometi ei tule mu sõdurid välja, nende vibukütt kõnnib mu ukse juurde ja minu sõdur lihtsalt ei tule välja. Mida rohkem ma mängin, seda rohkem on see mäng prügi.
See on korralik mäng, tundub, et seal on mõned vead, mille kallal tuleks töötada. Üldiselt pole paha.
Jälle üks kopeerija. Erinevus selle ühega on see, et tabate kohe palgamüüri. PASUMüür Hetk, kus raha kulutamine piiratud hulgale mänguressurssidele, mis sisuliselt muudaks mängimise raskemaks, ilma et teie jaoks rohkem raha tuleks mängud. See on nagu hasartmäng ilma võiduvõimaluseta
See on okei, et millegi tegemiseks kulub igavik
Lihtsalt ei lae midagi
Siege Castles ስልት awlq
Helix Jump ઍક્શન eyl
Pagana igav...nagu halb klannide piiramine või w.e. see populaarne mäng oli
Olen seda mängu siiani nautinud. Natuke aeglane tasandamine ja uuendamine, mis minu arvates võiks natuke tööd teha, nimelt leiva olukord. Samuti - uuendasin töökojas trebuchet'i, mõistmata, et pärast selle uuendamist ei saa ma seda enam teiste trebuchet'idega ühendada, et teha üks parem. Kui see oleks välja kirjutatud, oleks mul kahe halva asemel üks hea trebuchet ja üks veidi vähem halb. See on kõik! Loodetavasti näeme selle kallal veel tööd, see on tõesti lahe 😎
Väga lõbus mäng, ainus asi, mis mulle väga ei meeldi, on see, kuidas sa lähed kokku endast tugevamate inimestega. Minu senised 3 taset
Nii et proovin seda mängida, selle laadimine võtab rohkem kui 3 minutit ja pärast seda, kui see paneb mind Google Playsse sisse logima, jookseb see lihtsalt kokku. Palun parandage see, ärge kiirustage.